Tuesday, July 26, 2011

មីស្រុះខ្មែរ(カンボジアラーメン)

មីស្រុះខ្មែរ(カンボジアラーメン)
នេះជាអាហារសំរ៉ន់មួយដែលប្រជាពលរដ្ឋខ្មែរនិយមបរិភោគនៅពេលមានការមមាញឹកខ្លាំងមិនមានពេលច្រើនចំអិនម្ហូប។ វាជាការងាយណាស់ដោយគ្រាន់តែដាំទឹកក្តៅអោយពុះ ហើយដាក់មីស្រុះចូលប្រហែលជា៣០វិនាទី​បន្ទាប់មកដាក់គ្រឿងបន្ថែមផ្ទាប់ពីលើតាមអ្វីដែលអ្នកចង់ញ៉ាំជាការស្រេច៕ សម្រាប់អ្វីដែលបានផ្ទាប់ខាងលើ​នេះមានពងទាចៀនជ័រភ្នៅ១ ខ្ទឹមជ្រក់៤,៥មើម ជ្រក់បង្គា ជ្រក់ត្រកួន៕

No comments:

Post a Comment