ស្ងោរសាឡាត់សសាច់ជ្រូកចិញ្រាំជាមួយតៅហ៊ូទន់ (豚挽き肉・豆腐スープ) |
ទឹកខ្មេះខ្មៅ (黒酢) |
ម្ហូបប្រភេទនេះសម្បូរទៅដោយបន្លែនិងជាតិសណ្តែកសៀងដែលមាននៅក្នុងតៅហ៊ូ។ វាជួយដល់សុខភាពរបស់យើង។ មិនត្រឹមតែប៉ុណ្ណោះ គេច្រើនប្រើទឹកខ្មេះខ្មៅលាយជាមួយខ្ទឹមនិងម្ទេសចិញ្រាំ ដើម្បីញ៉ាំជាមួយ។
★★★★★★
ទឹកខ្មេះខ្មៅ(黒酢)មានតួនាទីជួយសម្រួលដល់សរសៃឈាមអោយមានចលនាល្អ។
No comments:
Post a Comment