Thursday, August 8, 2013

ស្ងោរសាឡាត់សសាច់ជ្រូកចិញ្រាំជាមួយតៅហ៊ូទន់

ស្ងោរសាឡាត់សសាច់ជ្រូកចិញ្រាំជាមួយតៅហ៊ូទន់
(豚挽き肉・豆腐スープ)

ទឹកខ្មេះខ្មៅ
(黒酢)

ម្ហូបប្រភេទនេះសម្បូរទៅដោយបន្លែនិងជាតិសណ្តែកសៀងដែលមាននៅក្នុងតៅហ៊ូ។ វាជួយដល់សុខភាពរបស់យើង។ មិនត្រឹមតែប៉ុណ្ណោះ គេច្រើនប្រើទឹកខ្មេះខ្មៅលាយជាមួយខ្ទឹមនិងម្ទេសចិញ្រាំ ដើម្បីញ៉ាំជាមួយ។


★★★★★★
ទឹកខ្មេះខ្មៅ(黒酢)មានតួនាទីជួយសម្រួលដល់សរសៃឈាមអោយមានចលនាល្អ។

No comments:

Post a Comment